De siste kjærtegn

De siste kjærtegn - Kjersti Anfinnsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Anfinnsen
DIMENSJON
9,68 MB
FILNAVN
De siste kjærtegn.pdf
ISBN
9959977395318

BESKRIVELSE

Birgitte Solheim har blitt så gammel at de fleste av vennene hennes er døde. Ensom og skrøpelig tilbringer hun det meste av tiden i leiligheten sin i Paris, hvor hun er fanget av kroppslig forfall og minner fra et langt liv. Hun har hatt en krevende karriere som hjertekirurg i et mannsdominert miljø, og har aldri prioritert å skaffe seg en familie. Nå forsøker Birgitte å forsones med livet sitt, mens hun tar sine siste blikk på menneskene og verden. Til tross for sin livsvisdom og sine erfaringer, gir hun ikke opp å realisere drømmen om kjærligheten. «De siste kjærtegn» er en øm, bitter og overraskende morsom roman om å se tilbake på livet, om tilværelsens ensomhet og om å søke kjærligheten og kanskje finne den.

k j e r s t i an f i n n s e n, født 1975, bor i Oslo. Hun debuterte med romanen Det var grønt i 2012. Kjøp 'De siste kjærtegn, roman' av Kjersti Anfinnsen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Hun har selv satset livet på karrieren som hjertekirurg i et mannsdominert yrke. De siste kjærtegn. Bokomtale: Kjersti Anfinnsen.

RELATERTE BØKER