Du som er i himmelen

Du som er i himmelen - Alf Kjetil Walgermo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Kjetil Walgermo
DIMENSJON
9,72 MB
FILNAVN
Du som er i himmelen.pdf
ISBN
8711436801712

BESKRIVELSE

Kva gjer det med gudstrua når ein mistar eit barn? Å skrive om eiga tru er i ein viss forstand å kle seg naken. Kristen tru er verken eit paradenummer eller eit vasstett system. Trua er ein liten og sårbar ting. Noko det kan vere skummelt å vise fram.I Du som er i himmelen går Alf Kjetil Walgermo i møte med dei store spørsmåla. Etter å ha mista eit barn rett før fødselsterminen blei han og kona kasta inn i eit eksistensielt mørke. Går det likevel an å tru på ein god Gud? Å tru på ein Gud i det heile?Walgermo undersøkjer nokre av grunnsteinane i den kristne trua. I ein modig og personleg tekst tek han oss med inn i den djupe sorga over å ha mista eit barn, og korleis dette har påverka hans eige livssyn. I kontrast til mørket står det kristne håpet om nytt liv og nytt lys. Er det ei desperat handling å slutte seg til eit slikt håp? Med gravferda til dottera som ramme går Walgermo til kjernen av den kristne bodskapen. Kva betyr denne bodskapen for han? Og er trua noko som står seg i Noreg i vår tid? Boka er ein del av serien Norsk røyndom.

Amen. Fader vår, du som er i himmelen! La ditt navn bli helliget! La ditt rike komme! La din vilje skje på jorden som i himmelen! Gi oss i dag vårt daglige brød! Og forlat oss vår skyld, liksom vi forlater våre skyldnere! Og led oss ikke inn i fristelse; men fri oss fra det onde! [For riket er ditt, og makten og æren i evighet. Amen.] Chess på Folketeatret er som et gjensyn med en gammel flamme du drar kjensel på, men likevel ikke helt kjenner igjen… 31.01.2020 Teateranmeldelse «Så som i himmelen»: Førsteklasses feelgood! Du som er i himmelen La ditt navn holdes hellig La ditt rike komme La din vilje skje På jorden som i himmelen Gi oss i dag vårt daglige brød Forlat oss vår skyld Som vi òg forlater våre skyldnere Led oss ikke inn i fristelse Men frels oss fra det onde For riket er ditt Og makten og æren i evighet Amen.

Forlat oss vår skyld, som vi òg forlater våre skyldnere. Led oss ikke inn i fristelse, men frels oss fra det onde.

RELATERTE BØKER