Utviklingsarbeid og endringsprosesser

Utviklingsarbeid og endringsprosesser - Anne-Karin Sunnevåg, Pia Guttorm Andersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Karin Sunnevåg, Pia Guttorm Andersen
DIMENSJON
11,64 MB
FILNAVN
Utviklingsarbeid og endringsprosesser.pdf
ISBN
1137088264916

BESKRIVELSE

Dette heftet viser hvordan skoler best mulig kan initiere og implementere skoleutvikling gjennom forskningsbasert kunnskap. Heftet beskriver hva som må gjøres for å få endringsprosessene til å bli en del av det daglige arbeidet. I alt endringsarbeid er en tydelig og støttende ledelse viktig. Ledelsen må holde fokus, etterspørre resultater og løpende følge opp prosessen for at endringsarbeidet skal lykkes. Heftet henvender seg til de aktørene på skolen som arbeider med å administrere og organisere endringsprosessene.

Effekten av positive følelser er et uutnyttet potensial både i endrings- og utviklingsarbeid. lede endringsprosesser i en lærende organisasjon. (side 65) 04.02.2014 9 ...

Utviklingsarbeid har i denne sammenheng blitt en strategi skolen tar i bruk for å møte disse kravene. Denne oppgaven tar for seg hvordan skolen i praksis gjennomfører systematisk utviklingsarbeid. Utviklingsarbeid og endringsprosesser.

RELATERTE BØKER