Avklaringene

Avklaringene - Hans Olav Lahlum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Olav Lahlum
DIMENSJON
8,59 MB
FILNAVN
Avklaringene.pdf
ISBN
3635450195498

BESKRIVELSE

Avklaringene er en original historie om et far-sønn-forhold, men også en tankevekkende psykologisk roman om behovet for å få avklart store spørsmål i egen tilværelse. Ikke minst er det et spenningsladet krimdrama, hvor et gammelt og et nytt mysterium kobles sammen til en thrilleraktig avslutning.Oslo 14. august 2012: Den 22 år gamle idéhistoriestudenten Vegard får en telefon om at hans far ligger døende på Hamar sykehus etter en trafikkulykke. Bilisten er sporløst forsvunnet og omstendighetene forblir uklare. Vegard har ingen søsken og må fra start søke to store avklaringer alene: Hvem var faren egentlig? Og hva skjedde da han døde?Skjult i fortiden ligger et 25 år gammelt krimmysterium som den stille og snille faren aldri pratet med sønnen om. Var det faren selv som drepte sin kjæreste på en hyttetur ved Hamar - eller var det en av de fem andre ungdommene som var til stede? Tragedien fra 1986 har preget veien videre også for drapsofferets familie. Hennes unge niese blir etter hvert Vegards følgesvenn i jakten på sannheten. Også forholdet mellom de to blir etter hvert et spørsmål som trenger avklaring.

Last ned. Artikkel 29-gruppen om bruk av geoteknologi (engelsk, pdf) Det mangler ennå litt på avklaringene med kommunen, men Oslo Plaza står klare til å bygge på og gjøre hotellet til Norges største igjen. Avklaringene er en original historie om et far-sønn-forhold, men også en tankevekkende psykologisk roman om behovet for å få avklart store spørsmål i egen tilværelse.

Hør utdrag Fra forlagets omtale: Oslo 14 ... Avklaringene Published on Mar 6, 2020 Oslo 14. august 2012: Den 22 år gamle idéhistoriestudenten Vegard får en telefon om at hans far ligger døende på Hamar sykehus etter en tra... Boka Avklaringene av Hans Olav Lahlum er ein historie om forholdet mellom far og son, samtidig som det er ein tankevekkjande psykologisk roman og ein spennande krimhistorie.

RELATERTE BØKER