Barn i sorg, barn i krise

Barn i sorg, barn i krise - Gudrun Edvardsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gudrun Edvardsen
DIMENSJON
5,59 MB
FILNAVN
Barn i sorg, barn i krise.pdf
ISBN
9957584475990

BESKRIVELSE

En bok om korttidsterapi til hjelp når mor eller far blir borte ved f.eks død eller skilsmisse. "Case-eksempler" gjør boken engasjerende og lettlest. Å lære om barns reaksjoner kan være god hjelp. Forord av Marie Nævestad.

Den måten de voksne snakker med dem og tar vare på dem, vil i stor grad kunne påvirke barnas reaksjoner. Hvordan barn opplever etableringsfasen i et nytt land, påvirkes i stor grad av familiens bakgrunn, og hvorfor de har forlatt hjemlandet. Likevel vil sorg og tap over det de har forlatt, være noe som er felles for de fleste. Barn i sorg - når barn mister en de er glad i Når noen dør, er det viktig at du forsøker å forklare barnet ditt hva som har skjedd på en direkte, åpen og ærlig måte.

Vi roser oss av at Norge er et godt land for barn å vokse opp i. Det er det også, men ikke for alle.

RELATERTE BØKER