Kvinnelist

Kvinnelist - Yvonne Andersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yvonne Andersen
DIMENSJON
11,59 MB
FILNAVN
Kvinnelist.pdf
ISBN
5387383930620

BESKRIVELSE

Silja lister seg ut for å fortelle Karl-Oskar om Villemann. Hun har lovet Engebreth at hun ikke skal skuffe ham igjen, men klarer hun å holde løftet?Når de kommer til Charlottagården, finner de tausa høygravid og dypt ulykkelig. Isabella skygget for solen med hånden over øynene, men så gispet hun i forskrekkelse. «Men du godeste, hva er det hun driver med? Hun har da vel ikke tenkt å bade i andedammen? Hun skremmer jo fuglene.»Det gikk et søkk i Silja, og pulsen slo raskere. Jo, det var Ingeborg, og nå var hun på vei uti dammen, vannet nådde henne til livet.

Hun visste hvilke knapper hun skulle trykke på for å skaffe penger til alle sine gode saker. Og formannsverv ville hun ikke ta, siden ektemannen mente at ... Tilbake til episodelisten Opera med humør.

I mange forhold er det enten kvinnen eller mannen som er den som oftest får viljen si. Og er du i et forhold hvor han ofte får viljen sin mer enn deg, er det på tide at du tar igjen. Kjøp Kvinnelist fra Cappelendamm Det begynner å gå rykter på bygda om Kristins 'tyskervennlighet'.

RELATERTE BØKER