På innsiden av et litt annerledes liv

På innsiden av et litt annerledes liv - Thomas Rannstad Haugen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Rannstad Haugen
DIMENSJON
9,56 MB
FILNAVN
På innsiden av et litt annerledes liv.pdf
ISBN
5243861763702

BESKRIVELSE

Mange lurer veldig på hvordan det er å leve et liv uten å se. Hvordan er det i det hele tatt mulig? Denne boken gir noen svar. Med utgangspunkt i sitt eget synstap har forfatteren kombinert sine personlige og faglige erfaringer (25 år som synshemmet, 10 år i Norges Blindeforbund og 5 år i Helsedirektoratet) for å skrive en bok om livsmestring. Boken beskriver blant annet reisen fra seende til blind, mestringsteknikker og annerledeshet som kan oppstå i et liv uten syn.

Hvordan er det i det hele tatt mulig? Denne boken gir noen svar. Med utgangspunkt i sitt eget synstap har forfatteren kombinert sine personlige og faglige erfaringer (25 år som synshemmet, 10 år i Norges Blindeforbund og 5 år i Helsedirektoratet) for å skrive en bok ... Kjøp På innsiden av et litt annerledes liv fra Tanum Mange lurer veldig på hvordan det er å leve et liv uten å se.

Det er du som må kjenne igjen meg. Verken Diva eller jeg har møtt deg før.

RELATERTE BØKER