Tegningen lever!

Tegningen lever! lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,89 MB
FILNAVN
Tegningen lever!.pdf
ISBN
5141211671112

BESKRIVELSE

Hvordan kan vi undervise i tegning i dagens skole? Hvordan kan vi forstå og begrunne tegneundervisning i grunnskolen og i kunst- og kulturskolen? Denne boken er en samling bidrag fra ulike aktører som har tegning som arbeidsredskap, undervisningsfokus og forskningstema. Til sammen har boken som mål å løfte fram praksiser og å utvikle teori som kan besvare disse spørsmålene. Med utgangspunkt i sosiokulturell teori og det dialogiske aspektet ved tegning, søker bokens forfattere etter begreper som kan brukes for å beskrive, forstå og utvikle tegneundervisningen i klasserommet. Boken er relevant for kunst- og håndverksfaget i grunnskolen, i lærerutdanningene og i kunst- og kulturskolene. Den vil også være aktuell for ansatte i skolefritidsordningen (SFO) og for kunstnere tilknyttet Den kulturelle skolesekken.

Pedagogikk. Pris kr 297 (spar kr 42). generelle bestemmelser c-tegninger: tk-c 01: plan og profil-veg : tk-d00: generelle bestemmelser d-tegninger: tk-d01: plan og profil veg avkjØrsler og sekundÆrveg : tk-e00: generelle bestemmelser e-tegninger: tk-e 01: detaljer kantsteinsplan: tk-e02: detaljer kryss : tk-e 10: detaljer rundkjØring: tk-e 11: detaljer avkjØrsler, utforming: tk ... Leveren er et livsnødvendigt organ, der bl.a.

Hannkatten blir kjønnsmoden ved 6-12 måneder. Løpetiden varer 4-8 dager og kommer med tre ukers mellomrom.

RELATERTE BØKER