Drømmelæreren

Drømmelæreren - Dag Johannes Sunde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Johannes Sunde
DIMENSJON
7,64 MB
FILNAVN
Drømmelæreren.pdf
ISBN
5426788563848

BESKRIVELSE

Hvorfor blir noen lærere elsket av elever og sett på som drømmelærere? Elever ønsker å bli sett og forstått av lærere som liker dem. Alle elever ønsker å lære, men det må oppleves som relevant for livene deres. Gjennom personlig læring kan lærere i dagens skole knytte læring til hver enkelt elevs interesser. Hvilke egenskaper og karakteristikker er viktige for å lykkes i klasserommet? Gjennom teoretiske perspektiver og konkrete eksempler gir denne boken inspirasjon til hvordan du kan utvikle deg som drømmelærer og motivere den enkelte elev. Målgruppen for boken er studenter i lærerutdanning, lærere og andre som jobber med tilrettelegging for elevers læring i skolen. Dag Johannes Sunde jobber som spesialrådgiver i Oslo rådhus i Byrådsavdeling for oppvekst og kunnskap. Han har tidligere jobbet som seniorrådgiver i Utdanningsdirektoratet med vurdering og læreplanutvikling, og har de seneste årene jobbet med Fagfornyelsen av Kunnskapsløftet. Sunde er musikkviter og har jobbet som lærer i ungdomsskolen. I 2017 gav han ut boken «Fra læreplan til klasserom. Kreativt arbeid med kompetanse og vurdering for læring i fag».

Faglige utfordringer. En drømmelærer - det er en lærer som ser deg, engasjerer deg og utfordrer deg.

Takk til alle deltakere og foredragsholdere som bidro til å gjøre årets konferanse om skoleutvikling til både spennede og inspirerende dager i Lillestrøm! «Drømmelæreren» er den kompetente, engasjerte lærer Faglige resultater og gode læringsmiljø kommer ikke av seg selv. Oppdaterte lærere, godt arbeidsmiljø og sosialt miljø gjør heller ikke det.

RELATERTE BØKER