Lille Gruffalo

Lille Gruffalo - Julia Donaldson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julia Donaldson
DIMENSJON
11,70 MB
FILNAVN
Lille Gruffalo.pdf
ISBN
2974319817435

BESKRIVELSE

Oppfølger til Gruffalo fra 2002. Pappa Gruffalo forteller gjerne datteren sin om Store Stygge Mus som holder til i skogen. Men Lille Gruffalo stoler ikke helt på historien, og en kveld lurer hun seg ut i vinternatta for å finne ut om det pappa forteller, er sant. I skogen treffer hun både rev og ugle. De kjenner til musa, men den er ingen steder å se. Til slutt er Lille Gruffalo overbevist om at pappas historie bare er oppspinn. Men det går ikke bedre enn at Lille Gruffalo treffer musa - og blir like skremt som pappa ble i forrige bok. Sjarmerende illustrasjoner og tekst med rim og rytme.

Lille Gruffalo er en oppfølger til fortellingen om Gruffalo. Pappa Gruffalo forteller sønnen sin at det er en stor og stygg mus ute i skogen, og at ingen Gruffalo noen gang bør sette sin fot der.

I skogen treffer hun … LES MER både rev og ugle. De kjenner til musa, men den er ingen steder å se.

RELATERTE BØKER