Blind

Blind - Eskil Vogt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eskil Vogt
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Blind.pdf
ISBN
9163032495664

BESKRIVELSE

Blind er en mørk og humoristisk historie om våre mest private tanker, redsler og fantasier. Eskil Vogts regidebut har premiere 28. februar 2014.Ingrid er en 30 år gammel kvinne som er blitt blind, en tilstand som leder henne inn i en ensom og mystisk tilværelse. Hun forsøker å forstå hva som skjer med henne, og trekker inn flere personer i sin nærhet. Ikke minst hennes kjære ektemann, en barndomsvenn av ham og en kvinne som bor på den andre siden av gaten.De fire personlighetene har hver for seg sine problemer, men i Ingrids fantasi glir personene mer og mer over i hverandre og når man ikke kan se, kan de utroligste ting skje.

Førskolealderen. Foreldre og det blinde barnet.

Du kan finne alternativet for å slå på Blindkopi-feltet på to steder, avhengig av om du skriver en ny melding eller svarer på eller videresender en melding.. Opprett en ny melding, eller svar på, eller videresend en eksisterende melding. Visual impairment, also known as vision impairment or vision loss, is a decreased ability to see to a degree that causes problems not fixable by usual means, such as glasses.

RELATERTE BØKER