Kjære dyrehistorier i Nitimen

Kjære dyrehistorier i Nitimen - Olga Meyer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olga Meyer
DIMENSJON
8,2 MB
FILNAVN
Kjære dyrehistorier i Nitimen.pdf
ISBN
7876456445343

BESKRIVELSE

Kloke og tenksame dyr, omsorgsfulle dyr, morosame, fantasifulle og utspekulerte dyr. Ingen skal fortelje Olga Meyer at kjæledyra og husdyra våre er sjellause skapningar med liten hjerne og lite hjarte. I mange år har Nitime-lyttarane sendt henne brev der dei fortel kva dei har sett og opplevd med dyra sine, og ho har gledd tusen på tusen med å bringe dei vidare, både i radio og i bøker.Dette er den femte boka i serien "Dyrehistorier i Nitimen", og vi kan berre slå fast: Nordmenn må vere eit dyreelskande folkeferd, og dyra våre overraskar, forundrar og gleder oss utan ende!Ellen Wilhelmsen har illustrert boka.

Innbundet. Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris.

Se flere bøker fra Olga Meyer. I denne tredje boken med dyrehistorier i Nitimen har forfatteren samlet brev fra hele landet som viser en rørende nærhet mellom dyr og mennesker og mellom dyr og dyr. Boken inneholder også ti dyredikt Kjære dyrehistorier i Nitimen.

RELATERTE BØKER