Hvordan gjøre dokumentanalyse

Hvordan gjøre dokumentanalyse - Kristin Asdal, Hilde Reinertsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Asdal, Hilde Reinertsen
DIMENSJON
8,3 MB
FILNAVN
Hvordan gjøre dokumentanalyse.pdf
ISBN
7327406471584

BESKRIVELSE

Dokumenter er overalt - de er viktige i samfunnsliv, arbeidsliv, næringsliv og hverdagsliv. Likevel forblir de ofte en ubrukt ressurs for studenter og forskere. Denne boka viser hvordan du kan utnytte det rike potensialet som ligger i dokumentene.I Hvordan gjøre dokumentanalyse får du praktiske råd og et tverrfaglig analytisk rammeverk for å gjøre dokumentanalyse.Gjennom forklaringer og eksempler lærer du hvordan du kan: følge dokumentenes bevegelser i samfunnet undersøke dokumentenes betydning i en sak forstå hvordan dokumenter blir til og endrer seg kartlegge hvordan dokumenter henger sammen plassere dokumentene i et praksisfelt analysere dokumenter som tekstHvordan gjøre dokumentanalyse fungerer som en metodisk verktøykasse som gjør det mulig å kombinere tekstanalyse, arkivstudier, intervjuer, feltarbeid og digitale metoder.

T1 - Introduktion til dokumentanalyse. AU - Jacobsen, Michael Hviid.

Dokumentanalyse = Du går gjennom flere dokumenter for å finne svar på det emnet du undersøker. Dette blir med andre ord et verktøy for å finne svar i ulike ... Dokumentanalyse i medievitenskapen: Tilgang, kildekritikk, problemstillinger ...

RELATERTE BØKER