Kuldemontøren

Kuldemontøren - Stig Rath | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Rath
DIMENSJON
4,14 MB
FILNAVN
Kuldemontøren.pdf
ISBN
8140867497187

BESKRIVELSE

Boka tar for seg blant annet grunnleggende kuldeteknikk og varmelære, arbeid med røropplegg, oppbygningen av enkle direkte og indirekte anlegg, komponentlære, automatisk regulering av kuldeanlegg, feilsøking og vedlikehold. Læreboka for kulde- og varmepumpeteknikk for Vg2 er tilpasset elever som ikke kjenner faget fra før, men den kan også være til stor nytte for lærlinger og fagfolk som trenger faglig påfyll. Boka dekker læreplanen i begge programfagene for Vg2, dvs. både kulde- og varmepumpesystemer og energi- og automatiseringssystemer, og gir dermed en generell innføring i hva en kulde- og varmepumpemontør bør kunne.

TIDSSKRIFT FOR KULDETEKNIKK, AIR-CONDITIONING OG VARMEPUMPER Scandinavian Refrigeration, Air-conditioning and Heat Pump Journal Vis Kjetil Øverås' profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Kjetil har 2 jobber oppført på profilen.

På tross av at kuldemontører må håndtere potensielt farlige kuldemedier, finnes det ingen myndighetspålagt sertifisering som ivaretar personsikkerheten til yrkesutøvere eller publikum. VKE (Foreningen for Ventilasjon, Kulde og Energi) organiserer bedrifter som arbeider med ventilasjons-, kulde- og varmepumpeanlegg. Gjennom landsforeningen BNL - Byggenæringens Landsforening er VKE tilknyttet Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).

RELATERTE BØKER