Kvalitetsforhandlinger

Kvalitetsforhandlinger En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,91 MB
FILNAVN
Kvalitetsforhandlinger.pdf
ISBN
5272837696018

BESKRIVELSE

Hva er kvalitet? Hvilke forståelser av kvalitet preger kunsten og kulturen i dag? Og på hvilket grunnlag feller vi våre kvalitetsdommer? Artiklene i Kvalitetsforhandlinger diskuterer slike spørsmål fra ulike synsvinkler. Boken handler blant annet om kvalitet i kunstneriske arbeidsprosesser, om kvalitetsforståelser i kritikerstanden og i kulturpolitiske dokumenter. Artiklene diskuterer kvalitet i et historisk perspektiv og i relasjon til nye medier, og de ser på hvilke utfordringer diskusjonen om kvalitet står overfor.

Tolstad, Ingrid M.; Hagen, Aina Landsverk; Skjælaaen, Gudrun R. (2019).

Når kunsten tar form (red. Øyvind Prytz) er en samling essay som reflekterer over kvalitet med utgangspunkt i ulike kunstneriske praksiser.

RELATERTE BØKER