Om høsten

Om høsten - Karl Ove Knausgård | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Ove Knausgård
DIMENSJON
3,4 MB
FILNAVN
Om høsten.pdf
ISBN
6060048252634

BESKRIVELSE

"Nå, når jeg skriver dette, vet du ingenting om noe, hva som venter deg, hvilken verden du blir til i. Og jeg vet ingenting om deg. Jeg har sett et ultralydbilde, og lagt hånden på magen du ligger i, det er alt." Et barn skal bli født. Og en far setter seg ned for å skrive til det. Han vil vise barnet hva som venter, den myriade av fenomener og materie, dyr og mennesker som vi kaller verden. Han skriver om solen og om grevlingen, om termosen og om pisset, om sengen og om ensomheten, mens barnet vokser i mørket. "Dette fantastiske, som du snart skal møte og få se, er så lett å miste av syne, og det finnes nesten like mange måter å gjøre det på som det finnes mennesker. Det er derfor jeg skriver denne boken til deg. Jeg vil vise deg verden, slik den er, rett rundt oss, hele tiden. Bare ved å gjøre det kan jeg selv få øye på den." "Om høsten" er første bind av fire i en personlig encyklopedi om den nære virkeligheten, skrevet av en far til hans ufødte barn.

Strø grus på plenen. Dårlig drenering vil kunne gi mye vann i plenen særlig om høsten, og vil redusere trivselen til gresset betraktelig og også gi større fare for frostskader. Om høsten dumper hagesentrene prisene og du kan sikre deg flotte planter med 30-50 prosent rabatt.

«Om vinteren» kommer ut allerede i november, deretter følger vår og sommer. - Hvis det gjødsles for seint på høsten vil det kunne holde veksten i gang og hindre nødvendig avmodning for vinteren. Fin hage til våren fikser du om høsten.

RELATERTE BØKER