Seloten

Seloten - Reza Aslan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Reza Aslan
DIMENSJON
4,21 MB
FILNAVN
Seloten.pdf
ISBN
3839618043431

BESKRIVELSE

For 2000 år siden reiste en jødisk predikant rundt i Galilea og samlet tilhengere til "Guds rike". Den revolusjonære bevegelsen han satte i gang, ble oppfattet som så truende at mannen ble arrestert, torturert og korsfestet.Noen tiår senere kalte tilhengerne ham han Guds sønn.Ved å sammenlikne evangeliene og de historiske kildene utforsker forfatteren mennesket Jesus fra Nasaret, og tvinger oss til å stille spørsmål ved alt vi trodde vi visste om Jesus.

Han var tjugoåtta år när han anslöt sig till apostlarna. 08.06.2020. 33 Å, dyp av rikdom og visdom og kunnskap hos Gud! Hvor uransakelige hans dommer er, hvor ufattelige hans veier! 34 Hvem kjente Herrens sinn, og hvem var hans rådgiver? Seloten (Innbundet) av forfatter Reza Aslan.

De aktet å forvise romerne og deres okkupasjon fra Det hellige land med våpenmakt, mest kjent under den ... Simon seloten var en av Jesu tolv disipler. Det er usikkert hva tilnavnet seloten skyldes, men på Jesu tid var selot betegnelse på en som lidenskapelig forsvarte den jødiske gudstro og overholdelse av loven.

RELATERTE BØKER