Fordom og forventning

Fordom og forventning En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,46 MB
FILNAVN
Fordom og forventning.pdf
ISBN
8322294729289

BESKRIVELSE

Tema for boka er kontekstualisering, omgrepshistorie, historisk komparasjon og intertekstuell lesing som metodiske grep ved bruk av rettshistoriske kjelder. Desse tema er handsama på bakgrunn av refleksjonane til åtte rettshistorikarar rundt eigen metodebruk.

James bok, det har jeg virkelig gledet ... Kjøp Fordom på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Fordom i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk.

Desse tema er handsama på bakgrunn av refleksjonane til åtte rettshistorikarar rundt eigen metodebruk. Fordom er en holdning basert på mangelfull kunnskap som disponerer en person til å uttrykke antipati overfor personer, grupper, ideer eller objekter. Begrepet brukes særlig om negativ holdning til personer basert på gruppetilhørighet.

RELATERTE BØKER