Innføring i fysikk

Innføring i fysikk - Reidun Renstrøm, Therese Renstrøm | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Reidun Renstrøm, Therese Renstrøm
DIMENSJON
11,62 MB
FILNAVN
Innføring i fysikk.pdf
ISBN
1934764186255

BESKRIVELSE

«Innføring i fysikk» er en lærebok for studenter som har valgt en utdanning der fysikk inngår, men der det ikke er krav om forkunnskaper i faget. Forfatteren har en unik og engasjerende tilnærming til undervisning i fysikk. Hun legger vekt på å vise leseren hvordan fysikkens teorier gjør det mulig å forstå verden, gjennom utstrakt bruk av eksempler fra fenomener vi erfarer i hverdagen. De store teoriene i fysikk formidles i en historisk kontekst der det blir tydelig for leseren at de er et resultat av menneskers tanker og arbeid. Målet med historiene, eksemplene og oppgavene er å gjøre fysikken mer menneskelig og meningsfull for studentene. Blant de emnene som omhandles i boken, er utviklingen av vårt verdensbilde, gravitasjonsloven, bevegelseslikninger, krefter, bølger og lys, elektromagnetisme og moderne partikkelfysikk. Reidun Renstrøm er førsteamanuensis ved Universitetet i Agder. Hun vant i 2015 Universitetsforlagets pris for beste lærebokidé, og i 2016 fikk hun Universitetet i Agders utdanningspris.

Forfatteren har en unik og engasjerende tilnærming til undervisning i fysikk. Hun legger vekt på å vise leseren hvordan fysikkens teorier gjør det … Innføring i fysikk 2 FYS132-1.

TFY4220 Faste stoffers fysikk. TFY4225 Kjerne- og strålingsfysikk.

RELATERTE BØKER