Keramikkboka

Keramikkboka - Gro Rønneberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Rønneberg
DIMENSJON
12,88 MB
FILNAVN
Keramikkboka.pdf
ISBN
5057622387453

BESKRIVELSE

Dette er en arbeidsbok i forming med leire uten dreieskive. Overflatebehandlinger, fremstilling av gips- og silikonformer til støping og brenning av keramikk på enkleste måte med ved, er detaljert forklart. Det er den praktiske delen av boka, den andre delen av boka er den sosiale biten som er vel så viktig. En kan gjøre alt dette på egenhånd, men sammen med andre blir det dobbelt så moro. Lag et miljø av likesinnede, se hvor oppfinn- somme man blir sammen. Særlig morsomt er det å samarbeide med barn (i alle aldre), når de med liv og lyst går løs på leira. De forstår raskt hvilke formings-muligheter de har og får samtidig innblikk i hvordan bruksgjenstander ble laget i fortiden. Kreativt arbeid med leire kan være arbeidssomt.

En bok om primitive brenneteknikker. Boka kan bestilles gjennom www.keramikkboka.no og koster 270kr pluss porto, Gro Rønneberg Send meg en email Tel: +47 41547766 .

Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. "Keramikkboka - forme med leire, bygge ovner på steinaldervis, trykk- og støpeformer" av Gro Rønneberg - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Søk etter silikonform på Kelkoo.

RELATERTE BØKER