Mer matematikk, takk!

Mer matematikk, takk! - Gaute Hovtun | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gaute Hovtun
DIMENSJON
4,69 MB
FILNAVN
Mer matematikk, takk!.pdf
ISBN
6371628879105

BESKRIVELSE

De fleste matematikklærere har nok hørt utsagn som disse: «Matematikk er så kjedelig.» «Jeg kommer aldri til å få bruk for dette». Hvordan kan læreren skape et motiverende læringsmiljø for hele klassen med et slikt utgangspunkt?Denne boken gir ikke et endelig svar på dette spørsmålet, men den kan være et nyttig verktøy for å få med seg elevene fra starten av timen. Boken inneholder 37 såkalte oppvarmingsoppgaver. Disse er utformet slik at de skal skape engasjement og gi mestringsfølelse hos elevene. De er morsomme, har lav terskel for deltakelse og bidrar til å øke flere av de faktorene som er nødvendige for å skape indre motivasjon for læring hos elevene.Til hver oppgave følger det en grundig beskrivelse av hvordan aktiviteten kan gjennomføres sammen med elevene, en forklaring av matematikken som ligger bak oppgaven, samt didaktiske tips.Boka henvender seg i første rekke til matematikklærere og matematikklærerstudenter, men er også aktuell for foreldrene. Boka inneholder flest oppgaver for elever på 5.-10. trinn, men halvparten av bokas oppgaver er velegnet for alle trinn.Oppvarmingsoppgaver kan bidra til å skape en positiv start på matematikktimen. Kanskje vil flere elever ønske seg «mer matematikk, takk»?

Lær matematikk ved å se, høre og gjøre oppgaver på norsk. Maxfri.

Brevik. Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om matematikk og mer enn 1200 andre emner. Matteoppgaver innen temaene titallsystem, romertall, primtall og mer. Mattemester'n.

RELATERTE BØKER