Nordiskfaget

Nordiskfaget lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,58 MB
FILNAVN
Nordiskfaget.pdf
ISBN
3387130491989

BESKRIVELSE

Artiklene i denne boka gir et samlet bilde av det faglige ansvarsområdet til tidsskriftet Maal og Minne. Den gir et bilde av Maal og Minnes betydning som vitenskapelig tidsskrift innen sitt fagområde, og er et bidrag i den fagkritiske debatten om studiefaget nordisk.

Emnet er ein del av bachelorprogrammet i retorikk. I evalueringa av språkdelen av nordiskfaget, blir det dessutan peika på at fleire av forskarane har godt ord på seg internasjonalt og at det i dette miljøet og i dei tidlegare seksjonane for leksikografi og målføregransking og namnegransking blir drive solid forsking på alle kjerneområda. Nordiskfaget - tradisjon og fornying. Mæhlum, Brit Kirsten.

Vikør, Jon Gunnar Jørgensen Survey of the development of Nordic studies in Norway during the last 100 years. Book review. Nordiskfaget - tradisjon og fornying.

RELATERTE BØKER