Mot normalt

Mot normalt - Bjørn Hatterud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Hatterud
DIMENSJON
5,97 MB
FILNAVN
Mot normalt.pdf
ISBN
3042134409557

BESKRIVELSE

Bjørn Hatterud er funksjonshemma. Han er fødd med ryggmergsbrokk og har vore gjennom tallause smertefulle behandlingar og operasjonar. Hatterud har vore eit overvektig mobbeoffer og er dessutan homofil. Dette er ei forteljing om ikkje å passe inn, om å vekse opp i Brumunddal og vere avvikar og skeiv på alle vis. Dette er ei historie om motgang og liding, men inga sørgjeleg historie. Som mor hans har sagt det: «Eg er så glad du er funksjonshemma. Det har gitt deg pengar frå NAV til studium og tid til å utforske deg sjølv og kva du vil. No kan du arbeide med det du likar, og likevel klare deg økonomisk. Utan funksjonshemmingane hadde du sikkert blitt i Brumunddal og kanskje jobba på posten!» For Hatterud har funksjonshemminga, homofilien, overvekta og mobbinga vore sjølve billetten til ei klassereise og eit godt liv. Boka er ein del av serien Norsk røyndom.

St. 12 (2014-2015) Utviklingsplan for kapasitet i kriminalomsorgen s. Mot normalt: Kjøttmangelen: - Blir ikke tacokrise.

Eksterne lenker Strømprisene i 2018 - "mot normalt" "Jeg vet ikke hvor mange av leserne som er gamle nok til å huske Leif Juster sin legendariske sketsj; «mot normalt», men det er i alle fall et uttrykk som passer godt for å beskrive dette året", sier Jan Roar Skogheim Salgssjef, Næring hos Ustekveikja Energi AS, når vi ber ham oppsummere strømåret 2018. Mot normalt? Mange stiller seg spørsmålet: hvor "normale" er vi egentlig i forhold til andre? Hvor ofte er det "normalt" å ha sex? Er det "normalt" ikke å ha sex? Bjørn Hatterud: MOT NORMALT. 2 november, 2018 | Dokumentar | 2 kommentarer «E g er så glad du er funksjonshemma.

RELATERTE BØKER