På tur med hest

På tur med hest - Torbjørn S. Andersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn S. Andersen
DIMENSJON
3,28 MB
FILNAVN
På tur med hest.pdf
ISBN
4287254820711

BESKRIVELSE

Det finnes ingen bedre måte å oppleve naturen på enn til hest. Drømmer du om å dra på overnattingstur med hesten din? Eller kanskje du lurer på hvor du skal reise for å få en trygg og spennende rideopplevelse i Europa eller USA? Da er dette hjelpen du trenger. Boken gir deg svar på . Alt om planlegging av kortere og lengre overnattingsturer i Norge og utlandet . Hvor du kan ri og hvilke utfordringer du kan møte underveis, enten du rir i skogen eller på fjellet . Hva du trenger av utstyr for kortere og lengre overnattingsturer . Hva må du kunne, og hva må hesten kunne for å få en vellykket tur . Hva må du trene på før du drar . Massevis av tips på alt fra egnede gruppestørrelser til smarte måter å organisere overnatting/innhegning på Torbjørn S. Andersen er leder av Norges Turrytterforening. I årenes løp har han deltatt på mange og lange ekspedisjoner, i inn og utland.

( 07.03 ) ridetime men en prøvesmak på galoppen i dag :D. ( 04.03 ) ut på tur :) ( 01.03 ) hel barbering av hest i dag :) ( 26.02 ) Fjellet "Hesten" har utgangspunkt i skjæringen mellom Strand og Forsand kommuner.

Vi fekk vere med på lasset i ei gamaldags høyvogn trekt av ein ... Tur med hest På Svalbard har vi fire islandshester, til stor glede både for fastboende og turister. Kanskje du har lyst til å oppleve vakker, arktisk natur fra hesteryggen? Å ri utover i Bjørndalen, på vakker tundra full av Svalbard-blomster på sommeren er en helt unik opplevelse, og en mulighet til å komme tettere innpå naturen. Kjenn samspillet med hesten og naturen og nyt den fantastiske utsikten til de majestetiske fjellene i vest, Hallingskarvet og Ålingsfjella og i nord Hemsedalsfjella.

RELATERTE BØKER