Skipsfartseventyret

Skipsfartseventyret - Silje Een de Amoriza, Ingrid Myrstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Silje Een de Amoriza, Ingrid Myrstad
DIMENSJON
11,21 MB
FILNAVN
Skipsfartseventyret.pdf
ISBN
9348678762189

BESKRIVELSE

Det finnes knapt noe yrkesliv i moderne norsk historie som er mer myteomspunnet enn sjøfolkenes. Generasjoner av nordmenn har hatt sitt arbeid på skip som sjelden eller aldri kom til norsk havn. Årene fra 1875 til 1975 var den norske sjømannsstandens gullalder, og handelsflåten fraktet varer på alle verdenshav. Gjennom utvalgte fotografier fra denne perioden og tekster om hvert bilde, gir denne boken et unikt innblikk i sjøfolkenes skipsfartseventyr. Glimt fra arbeid, kameratskap om bord, fremmede havner og dramatiske hendelser fra to verdenskriger, tegner et levende bilde av norsk sjømannsliv. Silje Een de Amoriza (f. 1983) og Ingrid Myrstad (f. 1985) er historikere. Sammen driver de bedriften Historikarverksemda, og har skrevet flere bøker. I Skipsfartseventyret forener de sin interesse for historiske fotografier og skipsfartshistorie.

106 likes. En fotografisk fortelling, 1875-1975 Kjøp Skipsfartseventyret fra Tanum Det finnes knapt noe yrkesliv i moderne norsk historie som er mer myteomspunnet enn sjøfolkenes.

Generasjoner av nordmenn har hatt sitt arbeid på skip som sjelden eller aldri kom til norsk havn. Årene fra 1875 til 1975 var den norske sjømannsstandens gullalder, og handelsflåten fraktet varer på alle verdenshav. Hei! Innholdet du leter etter er flyttet eller ikke lengre tilgjengelig på våre nettsider.

RELATERTE BØKER