Vårt frosne vann

Vårt frosne vann Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,50 MB
FILNAVN
Vårt frosne vann.pdf
ISBN
3052354619190

BESKRIVELSE

Isen smelter på «de tre polene», fordi temperaturen stiger og det blir varmere på kloden. Jordas befolkning er avhengig av det frosne vannet. Denne boka inviterer deg med på en reise fra Svalbard i nord, til Himalaya i øst og til Antarktis i sør. Det er både likheter og ulikheter i det som skjer i de tre områdene. Sammen med informasjon om utviklingen er den etiske refleksjonen viktig for å finne veien videre. Som leser blir du invitert inn i lokale konsekvenser av klimaendringene, samtidig som du får et større internasjonalt overblikk. Vi mennesker bærer et ansvar for de fotavtrykkene vi setter, men vi har også mulighet til å bidra positivt for å endre den negative utviklingen. Situasjonen er alvorlig, men er det likevel håp for en fremtid? Boka er et viktig bidrag til å skape den gode samtalen rundt en av vår tids største etiske utfordringer. Bokas forfattere representerer ulike faggrupper fra naturvitenskap, kirke, medier og akademia. Felles for dem er en tro på den gode samtalen og et samarbeid over grenser for å stimulere til løsninger og håp.

Etter en tid fant vi ut at det er bunnledningen som har frosset på utsiden av huset.. Fikk tredd inn en slik trekkesnor som elektrikerene bruker og kom 18m inn i ledningen før det var stopp.

Dette er derimot ikke den beste måten å drikke vann på om magen er tom, det vil faktisk gi flere helsemessige fordeler å drikke varmt vann på tom mage. Men også vegetabilske matvarer som sjokolade og mandler krever mye vann, så et høyt forbruk gir et høyt vannforbruk. Vårt forbruk kan gi vannmangel for andre Formålet med denne rapporten er både å vise at det er store forskjeller i vannforbruk for forskjellige mat- og drikkevarer, og at vi legger beslag på store vannressurser i andre land. Det høres kanskje rart ut å tine i kaldt vann, men tenk på at frosne reker er enda kaldere enn kaldt vann, og så blir det ikke så rart.

RELATERTE BØKER