Lykke på reisa

Lykke på reisa - Andreas Raknes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Raknes
DIMENSJON
8,97 MB
FILNAVN
Lykke på reisa.pdf
ISBN
3413807215003

BESKRIVELSE

Mange har ein draum om å gjere ei spesiell reise, eller berre dra av stad på ei reise, den store reisa. Kanskje dra opp på det høge fjellet, krysse hava, eller vitje ein spesiell stad. Denne boka er litt av historia om korleis Kari Tveiten og Andreas Raknes realiserte sine reisedraumar. I oktober 1983 tok dei seks måneders permisjon frå jobbane sine og reiste som rygg-sekkturistar i USA, Chile, Argentina, Bolivia og Peru, i hovudsak med buss og tog. Dei vart fasinerte av denne reisemåten som gjev god kontakt med land og folk. I åra som kom reiste dei til Mexico, Guatemala, Cuba, Brasil, og attende til Argentina, Bolivia, Peru og Chile, og til slutt austover til Borneo. På slutten av 2001 vart det ny tur til Sør-Amerika.

Denne boka er litt av historia om korleis Kari Tveiten og Andreas Raknes realiserte sine reisedraumar. Kjøp Lykke på reisa fra Tanum Mange har ein draum om å gjere ei spesiell reise, eller berre dra av stad på ei reise, den store reisa. Kanskje dra opp på det høge fjellet, krysse hava, eller vitje ein spesiell stad.

Derfor har de brukt 2 millioner kroner på reklame. Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Lykke debuterte på TV-skjermen i en rekke sketsjer i «Lille Lørdag» på NRK i 1995, og ble i 2008 programleder for TV 2s «Norske Talenter» sammen med Sturla Berg-Johansen.

RELATERTE BØKER