Sykefravær

Sykefravær - Nicolay Skarning | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicolay Skarning
DIMENSJON
9,84 MB
FILNAVN
Sykefravær.pdf
ISBN
4565620045808

BESKRIVELSE

Hvor fritt står arbeidsgiveren til å sette ansatte med høyt sykefravær til nye arbeidsoppgaver, gi dem en ny stilling eller gå til oppsigelse? Hvor mye tilrettelegging kan ansatte kreve når de er blitt helt eller delvis syke? Hvordan skal ansatte følges opp under sykefraværet? Virker IA-avtalen? Dette er spørsmål som besvares i denne boken, som illustrerer problemstillingene med praktiske eksempler og saker fra domstolene. Forfatteren gir en rekke råd basert på faktiske saker, og det er vedlagt eksempler på dokumenter som kan brukes under sykefraværsoppfølgingen.2. utgave har blant annet et nytt kapittel om oppsigelser på grunn av mangelfullt arbeid.

Samtidig viser studier at medarbeidernes opplevelse av nærmeste leder er sterkt forbundet med motivasjon, trivsel og helsemessige utfall. Planen skal være ferdig senest innen fire ukers sykefravær og revideres etter behov, blant annet i forbindelse med dialogmøter. Det er mulig å ta utgangspunkt i en utgått plan hvis det er behov for å lage en ny.

Følgeforskning på IA-ledelse 2.0 - NED med sykefraværet. Del: Tabell 6 viser sykefravær for heltids- og deltidsansatte fordelt på ulike aldersgrupper.

RELATERTE BØKER