Innføring i samfunnsøkonomi

Innføring i samfunnsøkonomi - Christian Riis, Espen R. Moen, Erling Steigum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Riis, Espen R. Moen, Erling Steigum
DIMENSJON
7,68 MB
FILNAVN
Innføring i samfunnsøkonomi.pdf
ISBN
7735480611379

BESKRIVELSE

Innføring i samfunnsøkonomi er en kompendieutgave av en kommende lærebok i samfunnsøkonomi. Boka gir en grunnleggende innføring i mikro- og makroøkonomi med en mindre teknisk og matematisk fremstilling av faget, og er skrevet spesielt til det nye innføringskurset i samfunnsøkonomi som tilbys ved Handelshøyskolen BI. Kompendiet er kraftig oppdatert siden fjorårets utgave. Mikroøkonomidelen er totalrevidert, og makroøkonomidelen er oppdatert med nye data.

... Første del av emnet er en innføring i mikroøkonomiske begreper og analyse, ... Finn alle studie materialene for Innføring i samfunnsøkonomi av Christian Riis, Espen R.

kjenne til ... SØK1000 - Innføring i samfunnsøkonomi Side 2 av 5 Bokmål . Oppgave 1 (Vekt 20 %) Vinteren 2010 var veldig kald i Norge og prisene på elektrisk kraft økte kraftig.

RELATERTE BØKER