Ola Borten Moe

Ola Borten Moe - Elisabeth Skarsbø Moen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Skarsbø Moen
DIMENSJON
9,5 MB
FILNAVN
Ola Borten Moe.pdf
ISBN
1982962521389

BESKRIVELSE

Ola Borten Moes vei til makta har vært konfliktfylt og preget av motstandernes tap og nederlag. Boka Ola Borten Moe. Portrett av en Pløyboy viser hvordan han gang på gang har utfordret andres posisjon og politikk, og beskriver blant annet maktkampen med Liv Signe Navarsete, som toppet seg høsten 2012. Dette er også historien om en odelsgutt som måtte ta over familiegården som svært ung, og som skulle forvalte den politiske arven etter bestefaren og Sp-høvdingen Per Borten. Som olje- og energiminister har Moe foretatt et dramatisk skifte i Senterpartiets olje- og energipolitikk, og uttalt at han skal «bore til Nordpolen». Resultatet har vært en opprivende og fortsatt uavklart konflikt blant de rødgrønne regjeringspartiene og med miljøbevegelsen. Elisabeth Skarsbø Moen har skrevet et kritisk portrett av en av norsk politikks mest tydelige og kontroversielle maktpersoner. Om forfatteren: Elisabeth Skarsbø Moen (født 1971) er debattredaktør i VG. Tidligere har hun gitt ut bøker om Carl I. Hagen og Jens Stoltenberg. Skarsbø Moen er fra Fræna.

Og burde få oppmerksomhet langt utover landbrukets og pelsdyrnæringens nedslagsfelt. Vi skal altså forby en hel næringsvei i Norge, samtidig som import på de samme varene fortsetter slik at Skei Grande og andre kan fortsette å gå i mink. Borten Moe, som velges som nestleder for nok en periode i Senterpartiet i helgen, er gårdbruker og tidligere oljeminister, men også en av landets ferskeste oljegründere - med utsikter til å kunne gjøre virkelig gode penger.

- I denne perioden der alt handler om å finne ut hva som skjedde ... Ola Borten Moe hardt ut mot Trine Skei Grande i sex-saken. Den tidligere Senterpartiet-lederen er kritisk til hvordan Trine Skei Grande har omtalt hendelsen under bryllupet hans i 2008. Kyllingbonde og tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe skal gå et kvalifiseringsprogram for å bli plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Ola Borten-Moe er kun interessert i tilleggsjorden.

RELATERTE BØKER