Ta sjansen!; selvtillitskoden for jenter

Ta sjansen!; selvtillitskoden for jenter - Katty Kay, Claire Shipman | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katty Kay, Claire Shipman
DIMENSJON
10,80 MB
FILNAVN
Ta sjansen!; selvtillitskoden for jenter.pdf
ISBN
5621428840109

BESKRIVELSE

Ta sjansen! Selvtillitskoden for jenter er stappfull av tegneseriestriper, morsomme lister og tester, og historier fra virkelige jenter. Men viktigst av alt: Den gir deg nøkkelen til selvtillit - hvordan du skal få selvtillit, og hvordan du skal bruke den. Målgruppe: 10-16 år. «Jeg skulle ønske jeg hadde hatt denne boken da jeg var yngre - og jeg er veldig glad jenter har den nå.» - Sheryl Sandberg, COO i Facebook «Morsom og viktig guide til viktigheten av å feile» - Mari Grydeland, Aftenposten

Snart kommer du til å gripe dagen, takle utfordringer som du aldri kunne ha sett for deg, og ta sjanser som fører til store eventyr! Selvtillitskoden for jenter er stappfull av tegneseriestriper, morsomme lister og tester, og historier fra jenter som finnes i virkeligheten. Men viktigst av alt: Den gir deg nøkkelen til ... Home / Ta sjansen! Selvtillitskoden for jenter.

Boken er skrevet av journalistene Katty Kay og Claire Shipman, som har fartstid som blant annet nyhetsankere fra BBC World News og CNN og ABC News. Den er en morsom, leken og godt strukturert fortelling om hvordan unge jenter kan bygge opp selvtilliten sin. Ta sjansen Published on Mar 11, 2019 Selvtillitskoden for jenter er stappfull av tegneseriestriper, morsomme lister og tester, og historier fra jenter som finnes i virkeligheten... Se beste pris på Ta sjansen! Selvtillitskoden for jenter.

RELATERTE BØKER