Supermat

Supermat - Helena Nyblom | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Nyblom
DIMENSJON
9,24 MB
FILNAVN
Supermat.pdf
ISBN
4102475048821

BESKRIVELSE

Hvorfor er blåbær, tomater, appelsiner, nøtter sjokolade og laks noe av det sunneste vi kan spise? Hva skjer i kroppen om vi spiser for lite fett? Hvorfor eldes vi? Hvorfor er vekstenes fargepigment så bra for helsen? I SUPERMAT får du hjelp til å forebygge sykdommer og til å finne kroppens egen evne til å helbrede. Nyere forskning har gjort store og spennende oppdagelser om hva maten betyr for helsen vår. Lær deg hvordan du kan spise for å motvirke aldringsprosessen og føle deg bedre. Se på maten din som naturens eget apotek!

Hva er supermat, og hvor viktig er supermat for helsa? Det får du vite mer om her. Les om den forskjellige supermaten som finnes, og om den faktisk er så sunn som ekspertene sier. Supermat innebærer i stor grad udokumenterte påstander og opphypede produkter som ikke holder det de lover.Til glede for enkelte aktører, men både en avsporing for helsen og lommeboken for de aller fleste.

Supermat er ikke et vitenskapelig begrep, men betegnelsen har oppstått blant produsenter og promotører av kosttilskudd. Supermat skal være viltvoksende eller økologisk framstilt. Det ideelle er at den ikke er bearbeidet, men fortsatt er så naturlig som mulig.

RELATERTE BØKER