Tegnehanne; Lykke til!; 52 ting du dessverre må gjennom før du blir voksen

Tegnehanne; Lykke til!;  52 ting du dessverre må gjennom før du blir voksen - Tegnehanne, Jostein Larsen, Hanne Sigbjørnsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tegnehanne, Jostein Larsen, Hanne Sigbjørnsen
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
Tegnehanne; Lykke til!; 52 ting du dessverre må gjennom før du blir voksen.pdf
ISBN
4558003645131

BESKRIVELSE

Perfekt gave til den som snart er voksen! Til ungdommen fra Tegnehanne og Jostein: Det er en ting eller to du bør være forberedt på. Livet ditt kommer til å bestå av en endeløs rekke overraskelser. Selv her i et av verdens beste land å bo i vil du møte utfordringer. Du kommer for eksempel til å gå frivillig til tannlegen (og betale en formue for det). Du kommer til å skuffe foreldrene dine. Og du kommer til å snikskryte av ting du er stolt av. Men ta det helt med ro! Det er greit! Det gjelder oss alle. «Lykke til!» gir deg 52 ting du kan kjenne deg igjen i og le av. Hanne og Jostein guider deg gjennom voksenlivets små og store temaer med humor og klokskap.

Men ta det helt med ro! Det er greit! Det gjelder oss alle. Lykke til! gir deg 52 ting du kan kjenne deg igjen i og le av.

Perfekt gave til den som snart er voksen! Til ungdommen fra Tegnehanne og Jostein: Det er en ting eller to du bør være forberedt på. Livet ditt kommer til å bestå av en endeløs rekke overraskelser. - Vi vil ta i-landsproblemene på alvor, slik at folk får litt trøst når de er oppe i dem, sier Jostein Larsen, kjæresten til den populære tegneserieskaperen Tegnehanne. Tegnehanne (Egmont, 2015) Ambisjoner minus gjennomføringsevne (Egmont, 2016) Lykke til! 52 ting du dessverre må gjennom før du blir voksen (Kagge forlag, 2017, med Jostein Larsen) Rum & Ruins: An illustrated travel journal from Central America (Eget forlag, 2018) Ikke tenk på meg (Kagge forlag, 2019) Slik blir du et bedre menneske (Kagge ... Du kommer til å skuffe foreldrene dine.

RELATERTE BØKER