Til huttetuenes land

Til huttetuenes land - Maurice Sendak | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maurice Sendak
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Til huttetuenes land.pdf
ISBN
2247734306610

BESKRIVELSE

Max leker før han skal legge seg. Han har tatt på seg ulvedrakten og blir litt for vill. Så vill at mamma sender ham til sengs uten kveldsmat. Det er da Max tar en tur til Huttetuenes land.En akkurat passe skummel bok på sengekanten, for Max kommer til sitt eget rom og der står sannelig kveldsmaten og venter på ham. Så godt etter en spennende reise.Maurice Sendaks Til huttetuenes land fra 1963 er stadig like populær. Barnebokklassikeren har både blitt til kortfilm, helaftens spillefilm, opera for barn- og lydbok.

Spike Jonzes film Til ... Til Huttetuenes land er Sendaks gjennombruddsbok, og fremdeles den har er best kjent for. Boken kom i USA i 1963, og er oversatt til norsk av Anne-Cath Vestly. Det er da Max tar en tur til Huttetuenes land.

Det er da Max tar en tur til Huttetuenes land. En akkurat passe skummel bok på sengekanten, for Max kommer til sitt eget rom og der står sannelig kveldsmaten og venter på ham. Filmanmeldelser > til huttetuenes land Til huttetuenes land.

RELATERTE BØKER