Boktyven

Boktyven - Markus Zusak | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Markus Zusak
DIMENSJON
10,1 MB
FILNAVN
Boktyven.pdf
ISBN
4713387543709

BESKRIVELSE

1939. Nazi-Tyskland. Landet holder pusten. Døden har aldri hatt mer å gjøre.Ni år gamle Liesel bor hos en fosterfamilie i Himmelgaten. Foreldrene hennes er blitt sendt til konsentrasjonsleir. Den dagen Liesel Meminger finner en bok i snøen ved brorens grav, forandres livet hennes dramatisk. Jenta har nemlig oppdaget noe hun ikke kan motstå - bøker. Snart stjeler hun bøker fra nazistenes bokbål.

Foreldrene til ni år gamle Liesel er sendt i konsentrasjonsleir, og Liesel bor hos fosterforeldre i ... Blog. May 28, 2020.

I intervjuer sier forfatteren, Markus Zusak, at boken er basert på ting hans foreldre, som vokste opp i henholdsvis Tyskland og Østerrike, skal ha fortalt ham. Se når som helst, hvor som helst, på et ubegrenset antall enheter. Logg på med Netflix-kontoen din for å kunne se på netflix.com fra din personlige datamaskin eller på en enhet som er tilkoblet Internett og som har tilgang til Netflix-appen, inkludert smart-TV-er, smarttelefoner, nettbrett, strømmespillere og spillkonsoller. Basert på den kritikerroste boksuksessen med samme navn: I dramaet Boktyven møter vi Geoffrey Rush og Emily Watson som fosterforeldrene Hans og Rosa, og i rollen som Liesel Meminger ser vi stjerneskuddet Sophie Nélisse.

RELATERTE BØKER