Botolv

Botolv Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,2 MB
FILNAVN
Botolv.pdf
ISBN
4596482118805

BESKRIVELSE

Boka inneheld artiklar som er skrivne til fyrsteamanuensis Botolv Helleland i samband med 70-årsdagen hans. Artiklane handlar m.a. om FNs samarbeid om geografiske namn, forholdet mellom mannsnamn og patronym og bruk og utvikling av namnet Botolv frå 600-talet til i dag. Har tabula gratulatoria.

Botolv Helleland er fyrsteamanuensis i nordisk språk, tilsett ved Institutt for lingvistiske og nordiske studium ved Universitetet i Oslo. Han har lang undervisningsrøynsle i nordisk språk på alle fagsteg ved universitetet og arbeider særleg med namnegransking. Botolv Hov fødd 1922 i Fresvik, busett på Styvi i Nærøyfjorden.

Listen med ... Botolv Gjeldaker telefon: 982 82 373 epost: [email protected] Konsulent: Kristin Børresen telefon: 982 82 372 epost: [email protected]

RELATERTE BØKER