Det er en gris i barnehagen

Det er en gris i barnehagen - Johanna Thydell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johanna Thydell
DIMENSJON
7,35 MB
FILNAVN
Det er en gris i barnehagen.pdf
ISBN
9433336020994

BESKRIVELSE

Verdens mest ensomme gris gjør noe med det!Verdens mest ensomme gris stirrer på barna i barnehagen, kjenner duftene og hører lydene derfra. Til slutt bare MÅ den. Plutselig er Grisen utenfor inngjerdingen og ved porten inn til barnehagen. Barna er lykkelige. Men griser får vel ikke være i barnehage? Hvordan gjemmer man en gris?Med humor og varme skildres både den gjenkjennelig hverdagen og det helt utrolig absurde. En le høyt-bok til ettertanke som ser barnehagen med nye (grise)øyne.Johanna Thydell pangstartet forfatterkarrieren med å motta Augustprisen for sin debutbok. Når hun nå skriver sin første bildebok, er det en utenom-det-vanlige bildebok! Poetisk, varm, morsom og underfundig ? som skapt for gode samtaler om ensomhet, vennskap og om å kunne eller ikke kunne.

Men griser får ikke være i barnehager, så de må finne en lur måte å gjemme den på. Dette er en humoristisk, underfundig og absurd fortelling til ettertanke, som ser barnehagen med nye (grise)øyne. En le høyt-bok til ettertanke som ser barnehagen med nye (grise)øyne.

Plutselig er Grisen utenfor inngjerdingen og ved porten inn til barnehagen. En tegnefortelling om to kjerringer og en katt. Huset som Per bygde.

RELATERTE BØKER