Erfaring og forståelse

Erfaring og forståelse Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,19 MB
FILNAVN
Erfaring og forståelse.pdf
ISBN
6633736354654

BESKRIVELSE

Erfaring og forståelse stiller noen sentrale spørsmål: Kan biografien bidra til tradisjonelle humanvitenskapelige problemstillinger? - Kan biografiske fremstillinger bidra til en forståelse av det allmennmenneskelige av hvordan vi skal leve våre liv; av hva som er moralsk riktig og galt? Hvordan har ulike biografier eventuelt forsøkt å gjøre det, og hvilke tanker er gjort om hvordan de i så fall bør forsøke å gjøre det? Denne antologien inneholder sentrale, samtidige tekster om biografien som sjanger og uttrykksform, men også alternativer til et rent fokus på biografisk uttrykkelse som en grunnleggende litterær sjanger. Hensikten med boken er å identifisere noen grunnleggende problemstillinger knyttet til biografi, både som sjanger og fremstillingsform. Samtidig vil den forsøke å utdype og klargjøre noen av disse problemstillingene. Boken skal også fungere som et referansedomene for videre biografiforskning, med et ønske om at den vil inspirere og opplyse lesere som allerede har interesse for temaet. Siden ideen er at leserne skal konsultere bidragene for videre fordypning i emnet, inneholder antologiens bidrag også fyldige litteraturlister.

Dette er et ord fra dagligspråket, man snakker om hushjørne og gatehjørne, og man kan sitte i hjørnet i et rom. Samtidig er det et matematisk begrep, og da representerer det et punkt, punktet der to ... gjennom ny forståelse.

Med kontinuerlig innovasjon i prosesser, planlegging og gjennomføringevne, sprenger vi grensene for fremtidens nabolag. Ungdomshjelpen er åpen hver tirsdag, torsdag og søndag mellom kl. 20 - 22.

RELATERTE BØKER