Glem meg

Glem meg - Alex Schulman | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alex Schulman
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Glem meg.pdf
ISBN
3163510028241

BESKRIVELSE

Gripende skildring av et vaklende forhold mellom mor og sønn, men også en selvutleverende beretning om medavhengighet og fornektelse. Det er sommer. Alex Schulman kommer til morens landsted for å overtale henne til å la seg legge inn til avrusing. Det er nok nå. Han vil ha tilbake den glade, kjærlige og nærværende mammaen han husker fra barndommen. Hva var det egentlig som gikk galt? Gjennom Alex' dyptloddende og smertelige tilbakeblikk får leserne følge det revnende forholdet mellom mor og sønn, og siden - da avstanden mellom dem synes størst - den voksne fortellerens desperate streben etter forsoning. Alex Schulman er best kjent som halvdelen av duoen bak Sveriges største podcast, «Alex & Sigge». «Glem meg» er hittil solgt i 200,000 eksemplarer i Sverige. Ikke siden «Meg eier ingen» har en erindringsroman om relasjonen mellom barn og foreldre gjort så sterkt inntrykk. «Alex Schulman skriver så det kjennes i hjertet. En sterk og gripende historie» «Jeg er rørt av måten forfatteren viser sin sårbarhet og sin lengsel etter moren på.»

Dette blir da sendt til deg i en e-post.. Email: Jeg samtykker i at min e-post blir lagret for å motta mine forespurte data.

I løpet av turen opplevde Gunnhild flere spesielle episoder, men det er én hendelse som ikke kommer til å forlate hodet hennes med det første. Lyrics for Glem Ikkje by Kari Bremnes. Glem ikkje de dagan som e lett La dem ikkje bare fly i fra deg Sånn at alle tunge står igj... Om serien Forglem meg ei.

RELATERTE BØKER