Taperens testamente

Taperens testamente - Torkel Brekke | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkel Brekke
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Taperens testamente.pdf
ISBN
6484652852675

BESKRIVELSE

Året er 1521, og kampen om Europas sjel har startet. Martin Luther støter sammen med pavens utsending i Riksdagen i Worms. Et kontinent og en sivilisasjon splittes. Ringvirkningene merkes også i Norge der erkebiskop Olav Engelbrektsson vil forsvare Norge mot danske fyrster som kniver om Norges trone. Gamle venner blir dødsfiender. En roman om den mest dramatiske perioden i Norges og Europas historie. Utgangspunktet er faktiske personer og hendelser.

For det andre har vi gjensidige testament, det vil si at to personer disponerer til fordel for hverandre i samme testament. Slik setter du opp et testament. Et testament må være klart formulert.

Hovedformålet med et testament er å bestemme hva som skal skje med dine verdier den dagen du dør. Skriftlig testament uten vitner. Et skriftlig testament uten vitner godtas hvis det ikke har vært mulig å få tak i testamentsvitner.

RELATERTE BØKER