Den forsvunne diamanten

Den forsvunne diamanten - Vebjørg Hagene Thoe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vebjørg Hagene Thoe
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
Den forsvunne diamanten.pdf
ISBN
7724726241126

BESKRIVELSE

Fri frakt fra 299 kr Den forsvunne diamant Operaens Dansekompani, Ungdomskompaniet og de andre elevene ved Operaens Ballettsenter er på jakt etter den forsvunne diamanten! Alle står de klare til å fortrylle publikum med herlig danseglede i et vell av ulike stilarter! Finn den forsvunne diamant, samtidig som du unngår røvere og andre farer. En klassiker som er kåret til århundrets barnespill i Norge! Sprell har stort utvalg av spill. Pris: 319,-.

Du er i Afrika på jakt etter diamanten "Afrikas Stjerne" som du må bringe til Kairo eller Tanger. Brikkene fra spillet (Diamantene i forskjellige farger, røverne, visum og den forsvunne diamanten) legges i hver sin konvolutt og spres utover et område. Merk konvoluttene med navnene fra de røde feltene på spillebrettet.

RELATERTE BØKER