Men hold kjeft da, Henriksen

Men hold kjeft da, Henriksen - Sven Henriksen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sven Henriksen
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Men hold kjeft da, Henriksen.pdf
ISBN
4268260695565

BESKRIVELSE

Sven Henriksen er kjent som skuespiller, dramatiker og samfunnsdebattant. Sven har de siste 10 årene vært aktiv med egen blogg, som leses og deles i stor skala i sosiale medier. Hans tekster trykkes også av en rekke aviser. I denne utgivelsen finner du hans beste tekster fra bloggen, tidligere upublisert materiale, dikt og utdrag fra hans dramatikk for scene. Sven Henriksen er en tydelig stemme fra venstresiden, og hans meninger elskes og hates når han kommenterer samfunnsaktuelle spørsmål. Hans høye litterære kvalitet gjør tekstene til god lesning, både for meningsfeller og motstandere. Dette er en bok for både hjerte og hjerne. Omtale, bakside: Men hold kjeft da, Henriksen Skuespiller og dramatiker Sven Henriksen har i de ti siste årene vært en tydelig stemme i den offentlige samtalen. Gjennom tusenvis av blogginnlegg, hyppig delt og diskutert, har han skaffet seg både følgere og fiender. Hva er det med hans engasjement som gjør at kommentarene spenner fra «Bøyer meg i støvet, du skriver fabelaktig bra, du er min helt» til «Hvem faen tror du at du er din soperdverg, vi skal ta deg, jævla landssviker»? I denne boken er det personlige og det politiske vevd tett sammen med poesi, kjærlighet og raseri. Et utvalg av Sven Henriksens publiserte og upubliserte tekster fra scene og blogg gjør dette til en intens og vakker bok fra et menneske som ikke vil holde kjeft.

Gjennom tusenvis av blogginnlegg, hyppig delt og diskutert, har han skaffet seg både følgere og fiender. Den sårbare åpne og fortellende Henriksen tar oss gjennom en vond barndom som sønn av en av lederne i Jehovas Vitner, hans reise i norsk teater, rus og voksenliv, men også den skarpe og tydelige stemmen han har markert seg som i den offentlige samtalen de siste tiårene. I mai 2018 kom boken "Men hold kjeft da, Henriksen" ut. Henriksen mottok i 2018 Rana kommunes kulturpris.

1955) skuespiller og dramatiker, til samtale rundt bokutgivelsen «Men hold kjeft da, Henriksen» Boken som ble lansert 7. mai inneholder samfunnsengasjerte tekster, dikt og utdrag fra skuespill og sceniske tekster. I mai 2018 kommer boken "Men hold kjeft da, Henriksen" ut på Utenfor Allfarvei Forlag, og i den forbindelse lanseres forestillingen med samme tittel som tar utgangspunkt i Henriksens tekster og liv.I forestillingen møter vi samfunnsdebattanten Sven Henriksen som tar oss med på en reise gjennom sitt lange liv i teatret, men også hvordan det er å være en synlig stemme i den offentlige ... Billetter til Men hold kjeft da, Henriksen.

RELATERTE BØKER