Koding, avkoding og kamuflasje

Koding, avkoding og kamuflasje - E. Holm, C. Størkson, E. Vassenden | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
E. Holm, C. Størkson, E. Vassenden
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Koding, avkoding og kamuflasje.pdf
ISBN
3181672267024

BESKRIVELSE

Denne boken gis ut i forbindelse med Thomas Kvams utstilling på Oseana kunst- og kultursenter sommeren 2018, og behandler hans flerårige Hamsun-prosjekt, som i utstillingen på Oseana blir presentert i ny utforming, der både tidligere verk og en ny maleriserie, The Hamsun sessions #6, blir presentert.

Og dette kan være mitt bidrag til Lær Kidsa Koding-saken: Hvordan gjøre det attraktivt for lærere og rektorer. Jeg tenker praktisk ut ifra en hektisk skolehverdag, og prøver å gjøre det enkelt. Fra Koding, avkoding og kamuflasje.

Her hos oss ser vi viktigheten av å mestre koding og ha den grunnleggende teknologikunnskapen på plass også når du velger å bli leder, sier hun. Didaktikk og lærerenes egne erfaringer vil være en stor del av kurset. Madsen forteller at koding kan bli brukt i skolen på mange ulike måter.

RELATERTE BØKER