Skriv! Les! 1

Skriv! Les! 1 lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,65 MB
FILNAVN
Skriv! Les! 1.pdf
ISBN
8214617068361

BESKRIVELSE

Interessen for lesing og skriving som grunnleggende ferdigheter har økt kraftig, i takt med at forskningen har bekreftet hvor grunnleggende lesing og skriving er for barn og unges læring og utvikling - ikke bare i norsk, men i alle fag. Skolen har i de senere årene gjennomgått store omveltninger, men tenkemåter og praksis endrer seg langsomt. Evalueringer viser at mye er som før når det gjelder lese- og skriveopplæring i norsk skole. Denne boken formidler nyere nordisk forskning på feltet. Den inneholder også oversiktsartikler som drøfter forskningen på lesing og skriving - og på forholdet mellom de to ferdighetene. Skriv! Les! er en ny arena innenfor nordisk forskning på lesing, skriving og literacy, som er etablert i samarbeid mellom Nasjonalt senter for leseopplæring og leseforskning og Nasjonalt senter for skriveopplæring og skriveforskning. Denne boka er den første utgivelsen i bokserien Skriv! Les!

Tema morsmål. Flerspråklige fortellinger: Ansa og Bansa - en fortelling fra Pakistan.

Eksempel 1: Læreren forteller: "Det er morgen. Du står ferdig påkledd, klar til å gå på skolen. Skriv! les! (1) Skriv-träna (1) Skrive for nåtid og framtid (1) totalt 100 treff ABC skriv og tørk bort.

RELATERTE BØKER