Frode Alnæs

Frode Alnæs - Stig Nilsson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Nilsson
DIMENSJON
9,89 MB
FILNAVN
Frode Alnæs.pdf
ISBN
2192414433626

BESKRIVELSE

Vi kjenner ham som gitarvirtuos og sjef i en av norsk pophistories aller største suksesser, bandet Dance With a Stranger, "Han med den blanke issen", nasjonal humørspreder, jovial og utadvendt, entertainer på scenen og på fjernsyn. Gitaristen, artisten og komponisten Frode Alnæs holder et eksepsjonelt høyt nivå. Konsekvent forsøker han å bryte musikalske grenser og bygge bro mellom musikksjangre. "Alle" vil ha ham til å spille på platene sine, han har vakt oppsikt selv blant verdensstjerner på våre første jazzfestivaler. Her er historien om alle omstendighetene, drivkraften og veien som førte Frode Alnæs til suksess.

Billetter: Vipps nr. 523150, send skjermdump av kvitteringen til en i «Sommer i Berlevåg»-komitéen.

mars 1959) SEHER.NO: Frode Alnæs (50) er kjent som låtskriver og gitarist i bandet "Dance With a Stranger", og i høst kommer biografien "Frode Alnæs - mannen som er en gitar", som er skrevet av forfatter Stig Nilsson. Se og Hør gjengir denne uken utdrag fra boken, hvor det kommer det blant annet kommer frem at gitaristen opplevde en personlig krise på senvinteren i år, da han valgte å forlate ... Ekstra ekstra: Gitarist søker gitarist! Selveste Frode Alnæs har bedt oss se etter noen han kan opptre med.

RELATERTE BØKER