Å bedre barns leseflyt

Å bedre barns leseflyt - Jan Erik Klinkenberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Klinkenberg
DIMENSJON
4,13 MB
FILNAVN
Å bedre barns leseflyt.pdf
ISBN
8212147953831

BESKRIVELSE

En foruroligende andel av norske barn og unge har for svak leseferdighet i forhold til krav som utdanning og arbeid stiller i et informasjonssamfunn.Denne veiledningen gir både en teoretisk innføring i begrepene leseflyt og repetert lesing og presenterer 27 konkrete varianter av repetert lesing. Det følger en CD med veiledningen som inneholder lister av ord, bokstaver, opptakter og rim som brukes i øvelsene. Dette materialet kan skrives ut som det er, forkortes, skjøtes sammen og redigeres av læreren før det deles ut til elevene.

Barn med spesifikke vansker med leseforståelsen - ofte kalt svake forståere (SF). Scientific Studies of Reading, vol. 5, 211-238.

Denne veiledningen gir både en teoretisk innføring i begrepene leseflyt og repetert lesing og presenterer 27 konkrete varianter av repetert lesing. Barn med dysleksi har ofte en svakhet i den fonologiske komponenten i talespråket og lav benevningshastighet (Moll mfl., 2013). Deres vansker med leseforståelse skyldes hovedsakelig vansker med å avkode ordene i teksten.

RELATERTE BØKER