Kampen om Gud

Kampen om Gud - Deepak Chopra | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Deepak Chopra
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Kampen om Gud.pdf
ISBN
7597637509312

BESKRIVELSE

Troen er i trøbbel. Den angripes fra militante ateister med Richard Dawkins i spissen på den ene siden, og religiøse fundamentalister på den andre. Kan Gud gjenoppstå som en meningsfull størrelse i vår skeptiske tid? Ja, sier Deepak Chopra. Tiden er moden for at åndelighet kan ta tilbake rollen den er ment å fylle: gi oss kunnskap om og innsikt i en høyere virkelighet. I Kampen om Gud tar Chopra et oppgjør med Dawkins' ensporede ateisme. Han gir praktiske pekere på veien mot en Gud som betyr noe. Og hva slags Gud er det? Ifølge Chopra er Gud selve kilden til menneskelig bevissthet. Ikke-tro blir dermed første steg på veien som leder til tro, og derfra til visshet om en Gud som angår oss alle. Kampen om Gud viser hvordan Gud kan bli virkelig i ditt og mitt liv. Gjennom de siste tre tiår har Deepak Chopra inspirert millioner av mennesker med sine innsiktsfulle utgivelser. Han har skrevet over 80 bøker. 22 av dem har havnet på New York Times bestselgerliste.

Pastoren i Levende Ord, Enevald Flåten, har uttalt til Dagbladet at han ber til Gud om at dagens regjering må få fortsette. Vi får se om han blir bønnhørt. Kjøp Kampen om Gud fra Bokklubber Troen er i trøbbel.

Dommerne 6 forteller om Gideons utvelgelse som leder for Israel. Folket hadde i mange år vært under angrep og stadig ble de plyndret av nabostammen, midjanittene. Rama, den nest viktigste av Vishnus inkarnasjoner, avatara, etter Krishna.

RELATERTE BØKER