Ledelse av verdistyrte barnehager

Ledelse av verdistyrte barnehager - Tom Rune Fløgstad, Grete Helle | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Rune Fløgstad, Grete Helle
DIMENSJON
10,50 MB
FILNAVN
Ledelse av verdistyrte barnehager.pdf
ISBN
7887083992635

BESKRIVELSE

Det er den daglige kvaliteten som er syretest på hvor god kvalitet barnehagen har for barn og foreldre. Denne boken handler om hvordan vi konkret kan arbeide slik at vi sikrer at det vi har skrevet i årsplanen og sagt på foreldremøtene, virkelig skjer - uavhengig av avdeling, base eller den enkelte ansatte. Forfatterne er opptatt av hva som fungerer best i det daglige, at de små detaljer teller, og at endring og utvikling tar tid. Med det i tankene bringer de inn teori, forskning og erfaringer fra andre felt og andre land. Det finnes ingen "kvikk fiks" til kvalitet i barnehager. Å komme fram til praksis som er i tråd med et felles verdigrunnlag er en stor oppgave. Som hjelp i arbeidet har forfatterne også skrevet boken Verktøy som virker i verdistyrte barnehager.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Ledelse av verdistyrte barnehager av Tom Rune Fløgstad, Grete Helle (ISBN 9788244621519) hos Adlibris.com.

Førskoler og barnehager, Ledelse og ledelsesteknikker ; Se flere produktegenskaper. 398,-Hent ...

RELATERTE BØKER