Personvern

Personvern - Jon Wessel-Aas, Magnus Ødegaard | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Wessel-Aas, Magnus Ødegaard
DIMENSJON
5,90 MB
FILNAVN
Personvern.pdf
ISBN
2773728783396

BESKRIVELSE

Boken gir en oversikt over de viktigste reglene som begrenser hva man kan publisere om andre personer, og den nye lovgivningen om behandling av personopplysninger som skyldes EUs personvernforordning kalt GDPR. Den teknologiske utviklingen har gjort det nødvendig at EU og Norge i 2018 tilpasser sin lovgivning til den virkeligheten vi befinner oss i. 2018 er vekkelsesåret hvor alle har oppdaget at våre personopplysninger kan brukes og selges som en handelsvare med stor verdi. Dette er årets viktigste jussbok - den forklarer hvordan de nye lovreglene vil endre vår digitale hverdag og hvor grensene går for publisering og behandling av personopplysninger. Personvern er skrevet med tanke på deg som publiserer på sosiale medier eller er opptatt av dine rettigheter til eget personbilde og andre personopplysninger. Denne boken passer også for næringsdrivende og offentlig virksomhet som får nye krav å forholde seg til i 2018. I tillegg er boken egnet for jurister som arbeider med personvern.

Derfor er også personvern og datasikkerhet sentralt i SSB, slik at folk skal være helt trygge på at personopplysninger ikke kommer på avveie. SSB behandler personopplysninger etter bestemmelsene i bl.a.

Representanter for behandlingsansvarlige eller databehandlere som ikke er etablert i Unionen ; Artikkel 28. Databehandler ; Artikkel 29.

RELATERTE BØKER