Turen går til Barcelona og Costa Brava

Turen går til Barcelona og Costa Brava - Ole Loumann | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Loumann
DIMENSJON
6,59 MB
FILNAVN
Turen går til Barcelona og Costa Brava.pdf
ISBN
1842544495128

BESKRIVELSE

Reisehåndboka inneholder blant annet bakgrunnsstoff om reisemålet, kart, informasjon om severdigheter, turforslag, miniparlør, m.m. Med stikkordregister.

Dette er en av våre letteste fotturer hvor du går på lette kyststier og vandringsveier, som kystbefolkningen i tidligere tider brukte for å komme seg til bukter hvor skip holdt på å synke, eller for å ta imot smuglergods på bortgjemte steder. På Costa Brava guides der til fantastiske strande og helt unikke kultur- og naturoplevelser. Bogen giver et indblik i dagligdagen i Barcelona og Catalonien og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger.

Her ligger vi iro i 8 netter. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur på reisen ... På Costa Brava guides der til fantastiske strande og helt unikke kultur- og naturoplevelser.

RELATERTE BØKER